Drogen

Meer droogkasten en promo's vindt je op onze andere website :

https://ilectro.shopelectro.be/home/DROO/childgroups

Droogkast condens AEG T8DEE86S  capaciteit : 8 kg Energieniveau : A+++ Deze droogkast is een absolute topper! Beweging en temperatuur worden met de allerhoogste precisie gestuurd via het Absolute Care systeem, zodat krimp wordt voorkomen en de vorm behouden. Echt het neusje van de zalm !

Droogkast condens AEG T8DEE86S    capaciteit : 8 kg  Energieniveau : A+++

Deze droogkast is een absolute topper!  Beweging en temperatuur worden met de allerhoogste precisie gestuurd via het Absolute Care systeem, zodat krimp wordt voorkomen en de vorm behouden. Echt het neusje van de zalm !  

 

 

Promotieprijs: 
€779.00 incl. BTW en recupel
Droogkast Zanussi ZDH8353W

Droogkast Zanussi ZDH8353W

Het autoAdjust systeem slecteert automatisch de juiste droogtijd. Met het Strijkvrij+ programma worden de kreuken en vouwen vermindert, waardoor u meer tijd over houdt voor gezellige dingen. 

 

Promotieprijs: 
€586.00 incl. BTW en recupel
Droogkast condens AEG T8DEE84W

Droogkast condens AEG T8DEE84W 

Met het droogsysteem van deze 8000 serie kunt u kleingsstukken durven drogen wat u dacht dat niet mogelijk was, ook uw zachtste wollen trui. Motor met 10 jaar garantie.

 

Promotieprijs: 
€685.00 incl. BTW en recupel
Droogkast condens AEG T7DBK83P

Droogkast condens AEG T7DBK83P     

Omdat deze droogkast uitgerust is met de  SensiDry®-technologie, worden de droogtijden ingekort en de temperatuur laag gehouden, zodat de kledingstukken die jevaak draagt elke dag weer ogen en aanvoelen als nieuw.  Vocht- en temperatuursensoren passen de droogtijd en het energiegebruik aan, afhankelijk van de lading.  Ook de ökoflow-filtersysteem zijn zeer energiezuinig. 

 

Promotieprijs: 
€538.00 incl. BTW en recupel
Droogkast condens Bosch WTW85461FG Door de speciale vorm van de trommel krijg je een zacht wasgoed zonder kreuken. Omwille van zijn verbeterde isolatie is dit toestel ook een stille droger. De zelfreinigende condensator hoef je nooit meer schoon te maken, dit doet het toestel zelf, waardoor ook de levensduur van uw toestel wordt verlengd.

Droogkast condens Bosch WTW85461FG

Door de speciale vorm van de trommel krijg je een zacht wasgoed zonder kreuken.  Omwille van zijn verbeterde isolatie is dit toestel ook een stille droger. De zelfreinigende condensator hoef je nooit meer schoon te maken, dit doet het toestel zelf, waardoor ook de levensduur van uw toestel wordt verlengd.

 

Promotieprijs: 
€623.00 incl. BTW en recupel
Droogkast warmtepomp Beko DS 7433 PXW  Jouw Beko trommeldroger optimaliseert de droogcyclus, dus je hoeft niet te gissen hoelang het duurt voor je kleren droog zijn. Drogen gebeurt op een lagere temperatuur (60 °C) met de EcoGentle™ warmtepomp. Dit toestel heeft ook een automatische anti-kreukfase : deze functie zorgt ervoor dat het wasgoed door middel van zachte trommelbewegingen kreukvrij blijft.

Droogkast warmtepomp Beko DS 7433 PXW

Promotieprijs: 
€469.00 incl. BTW en recupel
Droogkast AEG T75175AV  Luchtafvoer droogkast. Bepaal zelf het startmoment (startuitstel) van uw droogkast.en het einde van de cyclus bepaald de machine zelf, wanneer uw was droog is. Het opfris programma geeft eenmalig gedragen kledingsstukken, een pas gewassen gevoel van frisheid en zachtheid

Droogkast AEG T75175AV   Luchtafvoer droogkast.

Bepaal zelf het startmoment (startuitstel) van uw droogkast.en het einde van de cyclus bepaald de machine zelf, wanneer uw was droog is.  Het opfris programma geeft eenmalig gedragen kledingsstukken, een pas gewassen gevoel van frisheid en zachtheid.   

 

Promotieprijs: 
€398.00 incl. BTW en recupel