Bestellen

Hoe bestelt u een product op onze website? Volg onderstaand stappenplan:

Kies je product

Klik op "Meer info" bij het product dat u wenst te bestellen.

Plaats je bestelling

Kies vervolgens aan de recherkant bij "Bestel deze aanbieding" voor "Nu bestellen!".

Vul uw gegevens in

Plaats de bestelling van het artikel op de website door het bestelformulier in te vullen. Hier moet u onder meer uw klantgegevens achterlaten.

Betaal via overschrijving

De betalingsgegevens (totaalbedrag, rekeningnummer, enz.) worden getoond op het scherm. U ontvangt deze ook per e-mail. U kan de overschrijving uitvoeren via online bankieren bij uw eigen bank.

Artikel wordt geleverd of afgehaald

Na ontvangst van de betaling wordt u gecontacteerd om het moment van afhaling of levering te bepalen (leveringsgarantie).


Afhalingen en leveringen

  • De afhaling van het product gebeurt door de klant zelf (bij i.Lectro). Indien het voor de klant moeilijk is de soms volumineuze goederen af te halen, zijn wij bereid voor u het transport te organiseren. (kost hiervan, zie aanbieding)
  • Leveringen in gemeenten met volgende postnummer worden indien gewenst door ons gratis aan huis gebracht:
    2200, 2250, 2260, 2360, 2370, 2400, 2430, 2440, 2450, 2460, 2470, 2480, 2490.
    Wij leveren wanneer het voor u past, ook 's avonds en in het weekend.
  • De gemiddelde levertermijn is twee weken, na ontvangst van betaling. Indien de levertijd langer is dan een maand, wordt u hiervan op de hoogte gebracht en heeft u het recht om kostenloos uw order te annuleren.

Niet inbegrepen in onze dienstverlening

  • Eigen plaatsingsdienst: Goederen worden bij u op de “dorpel van de voordeur” geleverd. Uitpakken, plaatsen en monteren gebeurt door u.
  • Eigen herstellingsdienst: Wij vertegenwoordigen een 40-tal firma's. Het is dus niet zo moeilijk te begrijpen dat wij zelf niet op de hoogte zijn van alle technische details. Daarom maken wij gebruik van de gespecialiseerde technici van de fabriek of de invoerder, waardoor onze klanten op de beste service kunnen rekenen.  

Vind u het product niet op onze website, dan kan u ook steeds een aanbieding aanvragen. Laat ons weten wat u zoekt en wij zorgen voor de juiste aanbieding!