Bosch

Droogkast condens Bosch WTW85461FG  Door de speciale vorm van de trommel krijg je een zacht wasgoed zonder kreuken.  Omwille van zijn verbeterde isolatie is dit toestel ook een stille droger. De zelfreinigende condensator hoef je nooit meer schoon te maken, dit doet het toestel zelf, waardoor ook de levensduur van uw toestel wordt verlengd.

Droogkast condens Bosch WTW85461FG

Door de speciale vorm van de trommel krijg je een zacht wasgoed zonder kreuken.  Omwille van zijn verbeterde isolatie is dit toestel ook een stille droger. De zelfreinigende condensator hoef je nooit meer schoon te maken, dit doet het toestel zelf, waardoor ook de levensduur van uw toestel wordt verlengd.

 

Promotieprijs: 
€623.00 incl. BTW en recupel
Droogkast Bosch WTW877W0FG warmtepomp   8kg A+++ glazen deur

Droogkast Bosch WTW877W0FG warmtepomp   8kg A+++ glazen deur

Promotieprijs: 
€719.00 incl. BTW en recupel
Diepvrieskast Bosch GSN33VL30  A++  Inox look

Diepvrieskast Bosch GSN33VL30  A++  Inox look

Promotieprijs: 
€558.00 incl. BTW en recupel
Fornuis gas electro Bosch

Het elektrische fornuis met tot 8 verwarmingswijzen en gaskookplaat.     Heeft een elektronische weergave van temperatuur en tijd.        Zelfs de beste bakresultaten met een laag energieverbruik.      En warmt tot 30 % sneller op bij gelijk blijvend energieverbruik.

Promotieprijs: 
€608.00 incl. BTW en recupel
Bosch Duofrost KVG 36

Deze bottom-freezer van Bosch met Inox look is een zeer zuinige uitvoering.    Zijn energie-efficientieklasse is A++ staat garant  voor zeer zuinig koelen..    Door de low frost is er vermiderde ijsvorming en moet men mider vaak ontdooien .  Naast de Big Box diepvrieslade voor het stapelen van diepvriesdozen of grote diepvrieswaren is er ook de Crisperxox .   Door de optimale vochtregeling in de CrisperBox blijven groenten en fruit langer vers.    LED verlichting behoort tot de standaard uitrusting.

Promotieprijs: 
€458.00 incl. BTW en recupel
inbouw oven Bosch

energieniveau : A+

multifunctioneel toestel

inhoud : 71 l

thermostaat : electronisch

reininging : ecoclean direct

inox uitvoering

Promotieprijs: 
€749.00 incl. BTW en recupel